Latest: T7 Global

Zahafiz Travel & Tours Sdn. Bhd.

Dahulunya dikenali sebagai El-Rayan Travel & Tours Sdn. Bhd. yang ditubuhkan pada 21 Mei 1996 dan beroperasi sekitar kawasan Selangor, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan kini telah mengorak langkah ke Semenanjung Malaysia dan Singapura.

Tujuan penubuhannya adalah untuk menyahut seruan kerajaan agar lebih ramai Bumiputera melibatkan diri dalam bidang pelancongan di samping membantu pembangunan ekonomi Negara terutama di dalam bidang Pelancongan.

Syarikat ditubuhkan bukan untuk perniagaan “pelancongan ibadat” semata-mata tetapi fokus utama Syarikat ialah untuk membantu masyarakat menghayati dan mengamalkan cara hidup Islam melalui kesempurnaan ibadat haji dan umrah. Matlamat utama Syarikat ialah membantu jemaahnya memperolehi haji yang makmur dan umrah yang makbul melalui kualiti perkhidmatan yang diberikan.

Syarikat bersedia menyediakan pelbagai pakej Haji dan Umrah dengan harga yang menarik bersama penginapan bertaraf empat kelima bintang serta kemudahan katering untuk Haji dan Umrah.

Syarikat juga menyediakan beberapa pakej pelancongan yang menarik di seluruh Malaysia bagi menggalakkan pelancongan di dalam Negara. Syarikat telah membuat persediaan pada awal tahun 2004 dengan mempromosikan pakej-pakej dalam negeri di Road Show Malaysia, Travel Mart dan MATTA Fair.

Pada tahun 2005, Syarikat telah menetapkan satu misi baru dengan memberi fokus kepada perkembangan Syarikat yang menjurus kepada pelancongan dalam dan luar Negara termasuk bidang jualan tiket.

Zahafiz Travel & Tours
Zahafiz Travel & Tours
Zahafiz Travel & Tours

A message from Zahafiz Travel & Tours:

Zahafiz Travel & Tours ingin mengajak anda semua untuk menikmati ibadah dan pengalaman Haji, Umrah & Muslim Tours yang paling bermakna. Semoga mendapat Haji yang Mabrur, Umrah yang Maqbul dan Tadabbur Alam Muslim Tours yang memberi kesan di hati.

Zahafiz Travel & Tours is a company providing Haji, Umrah & Muslim Tours. Zahafiz Travel & Tours located at Zahafiz Travel & Tours Sdn. Bhd No. 20, Jalan Pelabur A 23/A, Seksyen 23, 40300 Shah Alam, Selangor.. Zahafiz Travel & Tours mission is to Menyediakan perkhidmatan Haji dan Umrah yang terbaik untuk semua muslim..

Zahafiz Travel & Tours

If you are looing for Haji, Umrah & Muslim Tours near Malaysia, do not hesitate to contact Zahafiz Travel & Tours at [email protected]. You can also visit their website https://zahafiztravel.com/ to get more information about their Haji, Umrah & Muslim Tours.

The project for Zahafiz Travel & Tours Website:

Zahafiz Travel & Tours hired FIDO - Malaysia Freelance Web Designer to design and develop their oficial website. The project as been delivered and took only 4 weeks to be completed. 

If you are looking for web designer to design your  Travel & Tours, you can contact me to discuss further. 

Whatsapp me!